1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Yardımcı: "En az 5 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız"
Yardımcı: "En az 5 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız"

Yardımcı: "En az 5 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız"

Rizespor’un başkanı Kemal Yardımcı, ligin geride kalan bölümünü değerlendirip gelecekle ilgili beklentilerini aktardı

A+A-

Alihan TELATAR
Çaykur Rizespor Başkanı H.Kemal Yardımcı, ligin geride kalan 15 maçlık bölümünü değerlendirdi. Sezona 4’de 4 yaparak başladıktan sonra hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Yardımcı, “Bazen hiç hak etmediğimiz puan kayıpları yaşadık. Bununla da kredimizin büyük bölümünü erken bitirdik. Ancak son haftalarda bir toparlanma sürecine girdiğimiz de ortada” dedi.

yardimci.jpg

Bu yola en iyisi için çıktıklarının altını çizen Başkan Yardımcı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren dur durak demeden çalışıyoruz. Nelerle uğraştığımızı yakın çalışma arkadaşlarımız çok iyi biliyor. Ancak futbolda her şey planladığınız gibi gitmeyebiliyor. Bunun da en somut örneklerini yaşadık. Hesapta olmayan puanlar kaybettik. Artık maç ayıracak, rakip seçecek lüksümüz kalmadı. Toparlanma ve çıkış süreci içindeyiz. Denizlispor ile oynadığımız son maçta 3-0 öne geçtikten sonra rakip 2 gol attı.  Gerçekten bir ömür gibiydi. O kadar gidip geldik ki insan stresten yoruluyor. Böyle maçları fazlasıyla yaşamaya başladığımız için baskı ve stres de artıyor.  İyi bir kadromuz olmasına rağmen yaptıklarımızın karşılığını alamadık. Taşlar yerine tam olarak oturduğunda Çaykur Rizespor farkını hissettirecek” diye konuştu.

Devre arasında yapacakları transferlerle ilgili olarak da konuşan Başkan Kemal Yardımcı, “Önceliği kadromuzdaki yabancı oyunculara verdik. Sayıyı azaltacağız. En az 5 oyuncuyla yolumuzu ayıracağız. Transferi ve ihtiyaçlarımızı hocamızla her fırsatta konuşuyoruz. Ortak noktalarda karar verip işleri yoluna koyacağız ve ikinci yarıya her açıdan daha güçlü gireceğimize inanıyorum. Bunun için de yönetim olarak bizler üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getireceğiz. Ara transfer güçlüğünü iyi biliyorum. Geçmişte birçok hata yapıldı. Bununla da en iyisi için çaba harcayacağız” ifadelerini kullandı.

kweuke.jpg

Kweuke: Her maç final

Son 3 maçtan alınan 7 puanın herkesin moralini ve dolayısıyla özgüvenini yükselttiği Rizespor’da artık her maç final. Denizlispor’a attığı 3 golle muhteşem bir dönüş yaparak ligdeki gol sayısını 6’ya çıkartan Leonard Kweuke gelecek haftalardan çok umutlu.

Kritik süreçte teknik direktör İbrahim Üzülmez’in en büyük destekçilerinden biri olan kaptan Kweuke yakalanan serinin önemine vurgu yaptı, taraftara mesaj yolladı. 

Kritik engelleri tek tek geçeceklerine dikkat çeken Kweuke “İlk yarıda 3 maç kaldı. Bunların 2’sini deplasmanda oynayacağız. Uzun zamandır deplasmanda maç kazanamıyoruz. Buna Giresunspor maçında son vermek istiyoruz. Sahamızda olduğu gibi dışarıda da maç kazanmak zorundayız” dedi.

Rizespor taraftarının ne istediğini iyi bildiklerini ifade eden Kweuke, “Bunu en iyi bilenlerden biriyim. Çünkü yıllardır buradayım. Çok iyi kadromuz olmasına rağmen talihsizlikler yaşadık. Ancak iyi bir sürece girdik. Buna taraftarımızın da ayak uyduracağına eminim. Bizlere verecekleri destekle beraber ilk yarıyı en iyi şekilde kapatırsak ikinci yarıda her şey çok daha iyi olacak ve hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum