1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Yattara'dan Trabzon'a hayır yok!
Yattara'dan Trabzon'a hayır yok!

Yattara'dan Trabzon'a hayır yok!

Bıçak altına yatan Gineli'nin dönüşü sezon sonuna kalıyor. Trabzonspor, ara transferde iki imza attırdı...

A+A-

Sezon başı hazırlıkları sırasında oynanan Standard Liege maçında sakatlanan ve geçen sürede ameliyatına karar verilen Yattara bugün Fransa'nın Lyon kentinde bulunan Özel Jean Mermoz Hastanesi'nde bıçak altına yattı.

Yattara'yla birlikte Fransa'da bulunan kulüp doktoru Hakan Ayaz, futbolcunun Cerrah Bertrand Sonnery Cottet ve ekibi tarafından operasyondan geçirildiğini belirterek, 2-3 gün içerisinde hastaneden taburcu olacağını açıkladı.

Antalya'da yaptığı ikinci yarı hazırlıkları sırasında sol diz ön çapraz bağlarında yırtık meydana gelen Tayfun Cora da İstanbul'da Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olacak. Her iki oyuncunun da bu sezonun sonlarına doğru takıma ancak katılabilecekleri belirtiliyor.
26364
Bu arada Karadeniz kulübünün ara transferde renklerine kattığı Sezer Badur ve Murat Tosun için de beklenen imza töreni gerçekleştirildi. Murat ve Sezer 2.5 yıllığına imza attılar.
26365
Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada transfer çalışmalarının forvet üzerinde devam ettiğini açıkladı. Sezer Badur 27, Murat ise 21 numaralı formayı giyecek. Hakan DEĞİRMENCİ/TRABZON

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız