1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yavuz Bahadıroğlu Ardeşen'de konferans verdi
Yavuz Bahadıroğlu Ardeşen'de konferans verdi

Yavuz Bahadıroğlu Ardeşen'de konferans verdi

Pazarlı Araştırmacı Yazar Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) Ardeşen'de 'Kayıt dışı tarihimiz' konulu bir konferans verdi.

A+A-

Gazeteci Araştırmacı Yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun ‘Kayıt dışı tarihimiz’  Konulu konferansını Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Gündüz öğrencilerle tarih sohbeti yapan Yavuz Bahadıroğlu akşam da vatandaşa dönük yoğun katılımlı konferansa katıldı. Konferansa Ardeşen’in komşu ilçelerinden kaymakam ve belediye başkanları da iştirak etti.

yabuzbahadiroglu3.jpg

Daha sonra Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Milli Eğitim Müdürü Reşat Yazar eşliğinde Rize Valiliği öncülüğünde yürütülen Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi kapsamında Alparslan Ortaokulu ziyaret edildi ve kitap okundu.

Burada da öğrencilerle sohbet eden Yavuz Bahadıroğlu, esas eğitimin ailede başladığını, kitap okuma alışkanlığının da 0-6 yaş arasında anne ve babanın öncülüğünde olması gerektiğini söyledi. 

yabuzbahadiroglu2.jpg

yabuzbahadiroglu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum