1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yazıcı: 'Rize'de Avcı ile yola devam edeceğiz'
Yazıcı: 'Rize'de Avcı ile yola devam edeceğiz'

Yazıcı: 'Rize'de Avcı ile yola devam edeceğiz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ile devam edeceklerini deklare etti, Ramazan sonrası başlayacak kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

AK Parti Rize İl başkanlığı tarafında düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programının bu yıl 16.sı gerçekleştirildi.

avci02.jpg

AK Parti Rize İl başkanlığı tarafından dün düzenlenen il danışma meclisi ve iftar programında teşkilat mensupları bir araya geldi.

avci01-001.jpg

AK Parti Teşkilatları ilk olarak İsmail Kahraman Kültür merkezinde düzenlenen 91. İl danışma meclisi toplantısında bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize İl başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize milletvekili Hikmet Ayar,  Rize Belediye başkanı Reşat Kasap, il genel meclis başkanı Mehmet Kazancı, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanlar,  köy ve mahalle başkanları katıldı.

avci04.jpg

İl danışma meclis programının ardından ise yine il başkanlığı tarafında organize edilen iftar programında teşkilat mensupları bir araya geldi. Programa yoğun bir katılım oldu.

avci07.jpg

Genel başkan yardımcısı Yazıcı AK Partide Ramazandan sonra kongre süreçlerin başlayacağını belirterek, "Teşkilat çalışmalarını son derece önemseyen bir pratiğimiz var. Teşkilatlarımız bizim partimizin omurgasıdır. Teşkilatlar AK Parti için hayati derecede önemlidir. Teşkilatlarımızın kongre süreci ramazandan sonra başlıyor. Delege seçimleri, ilçe kongreleri il kongreleri ve olağan kongre sürecimizi gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

avci05.jpg

Yazıcı: “Avcı ile yola devam edeceğiz” dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, genel merkez tarafında Rize’de Muhammed Avcı ile devam kararının alındığını belirterek, “Teşkilatlar olarak belli kriterlere göre değerlendirmeler yaparız. Temsil durumu seçimlerdeki başarı performans değerlendirmesi yaparız bunu yaparken de birlikte yürüdüğümüz arkadaşlarımızla istişare ederiz.  Teşkilatların şekillenmesi konusunda genel merkezimiz inisiyatif alır. Bu anlamda Rize il başkanımızla genel merkezimizin bir sorunu yok. Dolayısıyla arkadaşımızla birlikte kongremizi icra edeceğiz. Tabi takdir delegenin ama delegelerle de bunları paylaşıyoruz. Yani ulu orta bırakmayız, kimseyi terk etmeyiz. Bizim partimize katkı sağlamış, temsil konumu iyi, aradığımız kriterler bakımından vasıfları haiz olan arkadaşlarımızı da elbette delegelerin bildiğini varsaymakla yetinmeyiz, yönlendiririz. İl başkanımız Muhammed Avcı da o arkadaşlarımızdan bir tanesidir.” Şeklinde konuştu.

avci03.jpg

Genel başkan yardımcısı Yazıcı kongre süreçleriyle ilgili genel bir değerlendirme yaparak, “Kongre süreçleri iki kongre arasındaki çalışmaları,  görev yaptığı alanda sergilediği performans ve hedef kitlemizle olan ilişkileri son derece önemlidir.  İnsanların hukukunu da gözetiriz. Olur olamaz sebeplerle insanları alıp bir kenara koymayız. İnsan takati kadar sorumludur. Bunun dışında etik alanlarla ilgili bir defosu yoksa; yani arsızlık, hırsızlık, sahteciliktir herhangi bir terör örgütüyle irtibatı varsa bunlara karşı toleransımız sıfırdır. Ama bu alanlara ilişkin bir defosu yoksa, kapasitesini de sonuna kadar kullanmışsa bu arkadaşı korursun; bunu atamayız.  Çünkü biz birlikte AK Partiyiz. Bizim bir kişiyi bile harcama lüksümüz yok. Olaya yaklaşımımız bu anlamda teşkilatlarımız son derce duyarlıdır. Bu tür bir veri elde etmişsek arkadaşlarımızla paylaşırız; onların çoğu kabullenir. Partimizin çıkarları doğrultusunda teşkilatlarımız da bir değişim ve dönüşüm kararı oluşmuşsa buna insanlarımız saygı duyar ve katkı sunar.” dedi.

avci06.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum