1. HABERLER

  2. BİLİM - TEKNOLOJİ

  3. Yeni Exploerer devrim yapacak!
Yeni Exploerer devrim yapacak!

Yeni Exploerer devrim yapacak!

Firefox mu? Internet Explorer mı? Tarayıcı savaşları kızışıyor. İşte yeni çıkacak Explorer'ın devrim nitelikli özellikleri.

A+A-

Firefox'un yükselen başarısı, Microsoft'u daha yetenekli, daha hızlı ve daha yenilikçi bir tarayıcı ortaya çıkarmaya zorluyor. Gelen bilgilere göre Firefox 3.0'ın karşısına çıkarılacak olan tarayıcı: Internet Explorer 8.0. Bu tarayıcıyı görebilmek için 18 – 24 ay beklemek gerekiyor.
7'den sonra 8
Bu süreye kadar Microsoft'un Internet Explorer sürümlerini güncellerken 7.x olarak bir değişiklik yapmadan, Internet Explorer 7.0'dan direkt olarak Internet Explorer 8.0'a geçmeyi planladığı da gelen bilgiler arasında.
"Kolaçan moduna geç"
Bir sır gibi saklanan yeni tarayıcının özelliklerinden biri sesli komut olacak. Tasarımı için yoğun bir şekilde çalışılmaya başlanan Internet Explorer 8.0'ın sesle komuta edileceği bildirildi. Devrim niteliğindeki bir çok özelliğin ise açıklanmak istenmediği kaydediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız