1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yıldızlar Judo Şampiyonası'ndan Rizeli sporcular madalya ile döndü
Yıldızlar Judo Şampiyonası'ndan Rizeli sporcular madalya ile döndü

Yıldızlar Judo Şampiyonası'ndan Rizeli sporcular madalya ile döndü

14-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Aksaray ilinde yapılan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Judo Şampiyonası'nda Rizeli sporcular bir altın, iki bronz madalya, üç beşincilik ile döndü.

A+A-

Hasandağ Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya 70 ilden 500 erkek 328 kız katıldı. Rizeli sporculardan 34 kg.'da Azmi Kocabey Türkiye 1.'si olurken, 34 kg. Özkan Havuz Türkiye 3.'sü, 52 kg. Ayşenur Karadağ Türkiye 3.'sü, 38 kg'da Sakıp Ais Türkiye 5.'si, 36 kg.'da Zeynep Baş Türkiye 5.'si ve 40 kg.'da Aleyna Özgür Türkiye 5.'si oldu. 

mad2-001.jpg

Milli takıma gitmeye hak kazanan sporcular Balkan Şampiyonaları'na hazırlanarak derece yapmaya ve Rize ilini en iyi şekilde temsil etmeye söz verdiler.

mad1-001.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik açıklamasında “Rize ilini bu şampiyonada temsil eden genç sporcularımız Balkan Şampiyonaları'nda da aynı özveri ve başarı ile bizleri gururlandıracaklardır. Emeği geçen antrenörlerimiz ve sporcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız