1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Yılmaz, Artvin'de DP'ye oy istedi
Yılmaz, Artvin'de DP'ye oy istedi

Yılmaz, Artvin'de DP'ye oy istedi

Rize bağımsız milletvekili adayı Mesut Yılmaz, Artvin'in Arhavi ve Hopa ilçelerinde seçim gezisinde bu ildeki Demokrat Parti (DP) adaylarına destek istedi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, bağımsız milletvekili adayı olduğu Rize'de seçim çalışmalarına başlamak üzere bugün havayoluyla Trabzon'a geldi. Trabzon'dan uzun bir araç konvoyuyla Rize'ye hareket eden Yılmaz, daha sonra Artvin'e hareket etti. Artvin'in sahildeki ilçeleri Arhavi ve Hopa'yı ziyaret eden Yılmaz'ı buralarda çok sayıda vatandaş 'Başbakan Mesut' sloganlarıyla karşıladı.
Yılmaz, Hopa'da kendi seçim otobüsünden halka hitap ederken, DP Artvin milletvekili adayı Adnan Çeltikçioğlu ve Adnan Çorbacıoğlu da Yılmaz'ın yanında durdu. Bu sırada DP'nin seçim otobüsünün üzerinde Mesut Yılmaz'ın posterleri asılırken, vatandaşların elinde de Yılmaz'ın posterleri ve DP bayrakları vardı.
Seçim otobüsünden halka hitap eden Yılmaz, 22 Temmuz'da yapılacak seçimleri kader seçimleri olarak nitelendirerek Hopalılar'dan Türkiye ve kendi ilçeleri için en doğru kararı vermelerini istedi. "Bizim dönemimizde buraya çok hizmet geldi, öyle değil mi?" diyen Yılmaz, halkın "Evet öyle" cevabı üzerine konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Hopa'ya en iyi hizmeti getiren adayları seçmeniz lazım. Tabii ki çayda kota sorununu da halledecek adayları seçmeniz lazım. Biz Hopa'nın birçok meselesini çözdük. Ama Hopa'nın önemli bir meselesi daha var. Burası Türkiye'nin en önemli transit merkezlerinden biri. Burayı Artvin ve İran'a bağlayan Cankurtaran Geçidi'nin tünelle geçilmesi lazım. Önümüzdeki dönemde DP'den aday olan Adnan Çeltikçioğlu arkadaşıma destek vermenizi istiyorum. İnşallah onları Hopa'nın temsilcisi olarak Ankara'ya gönderirsiniz.
Biz de onlarla birlikte geçmişte olduğu gibi buraya en iyi hizmeti veririz."
Yılmaz, halktan 22 Temmuz'da kendilerine verilen fırsatı gelecekleri için en doğru şekilde değerlendirmelerini isteyerek sözlerini tamamladı.
Yılmaz'ın konvoyu daha sonra Kemalpaşa beldesi ve Sarp'a doğru hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum