1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Zeki Mayi'den Meral Akşener'i destekleme kararı
Zeki Mayi'den Meral Akşener'i destekleme kararı

Zeki Mayi'den Meral Akşener'i destekleme kararı

Rize MHP eski il başkanı Zeki Mayi, kongrede Rize gelini olan Meral Akşener'i destekleyeceklerini söyledi

A+A-

Alihan TELATAR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize eski İl Başkanı Zeki Mayi, Meral Akşener'i desteklediklerini söyledi.

Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener’in, Rize’nin Fındıklı ilçesinden olduğunu hatırlatan Mayi, “Meral hanım da soyadını eşinden alıyor. Biz de gelinimize sahip çıkıp, destekliyoruz" dedi. 

Daha önce Koray Aydın'ı desteklediğini ifade eden Mayi "Bu desteğimizden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, beni ve ekibimi görevden almıştı. Görevden alınmamdan sonra birçok ilçe başkanı da istifa etmişti. Biz de bunun üzerine bir daha Bahçeli ile siyaset yapmayacağımız noktasında ekibimiz ile birlikte karar almıştık. Şimdi MHP’nin gündeminde bir olağanüstü kongre kararı var. Bunun için de bir tüzük kurultayı hazırlandı. Ankara'daki tüzük kurultayına ekibim, ilçe başkanları ve yönetimimle birlikte gideceğiz" dedi.

Ülkücü hareketin bir değişimden yana olduğunun söyleyen Zeki Mayi, "Tüzük kurultayında yeterli çoğunluğu sağlayacağız. Sonraki kongrede de Meral Akşener'in aday olarak kazanacağı seçim ile birlikte biz de Rize’deki ekibimizle yeniden siyasete döneceğiz. Bunu gerçekleştirip Milliyetçi Hareket Partisi şemsiyesi altında Rize'ye ve Türkiye' ye hizmet etmeyi düşünüyoruz. Rize olarak gelinimiz Meral Akşener'e sahip çıkıp sonuna kadar destekliyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum