1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. 100 metrelik uçuruma yuvarlandı
100 metrelik uçuruma yuvarlandı

100 metrelik uçuruma yuvarlandı

Deriner Barajı'nın yapımında çalışan işçileri taşıyan kamyonet yoldan çıkarak 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 3 kişi yaralandı.

A+A-

Kaza Salkımlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Tünel çalışmasında görevli iki işçiyi taşıyan Murat Doğan (32) yönetimindeki 07 EIB 46 plakalı kamyonet, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Çoruh Nehri kenarına kadar takla atarak inen ve adeta hurdaya dönen kamyonetin sürücüsü Murat Doğan ile araçta bulunan işçiler Necim Acar (29) ve Cuma Ünalan (22) ağır yaralandı.

Necim Acar ile Cuma Ünalan'ın yuvarlanan araçtan dışarı fırladıkları, sürücü Murat Doğan'ın ise aracın içinde kaldığı öğrenildi. 

Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Murat Doğan, buradaki müdahalenin ardında Rize 82'nci Yıl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Necim Acar'ın durumunun iyi olduğu, Cuma Ünalan'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

38429

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız