1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes kampanyası
11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes kampanyası

11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes kampanyası

Yurt genelinde başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında, Trabzon, Rize, Ordu, Giresun, Artvin ve Gümüşhane'de fidan dikim etkinliği yapıldı.

A+A-

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen program kapsamında, Rize'de 8 ayrı noktada 69 bin fidan toprakla buluşturuldu.

agac4-004.jpg

Programa AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye başkanı Rahmi Metin, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda fidan dikiminde bulunan AK Parti Rize milletvekili Osman Aşkın Bak Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde başlatılan bu programı önemsediklerini belirterek ”8 lokasyon da 69 bin fidan bugün toprakla buluşacak. Rize ağaç bakımından çok zengin. Bunu daha da arttırıyoruz. Bize düşen bölgemizi turizm ekseninde doğa turizmin ekseninde gelişmesi için bu çevreyi korumak” dedi.

agac1-011.jpg

Isırlık Tabiat Parkı'ndaki törende konuşan Vali Kemal Çeber, kentin Türkiye'nin en yeşil ili olduğunu söyledi.

agac3-006.jpg

Bu anlamlı faaliyeti önemsediklerine işaret eden Çeber, "Her kesimden insan var. Rize'de yaklaşık 3 bin kişi faaliyete katılıyor. Rize'ye yakışanı yaptığımızı düşünüyorum." dedi.

agac2-009.jpg

Törene, Belediye Başkanı Rahmi Metin, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum