1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 14 yaşında 54 suçtan sabıkası var
14 yaşında 54 suçtan sabıkası var

14 yaşında 54 suçtan sabıkası var

Rize'de ''yağma'' iddiasıyla yakalanan 14 yaşındaki gencin, 54 suçtan sabıkalı olduğu belirlendi.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Yeniköy Mahallesi'nde lise öğrencisi Y.E.Ö, tanımadığı iki kişinin cep telefonunu gasp ettiği ve bu kişiler tarafından darp edildiği iddiasıyla polise şikâyette bulundu.

Yapılan araştırmada, söz konusu kişilerin E.Ç (14) ve Y.E (15) olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri zanlıları gözaltına aldı. Zanlıların, ifadelerinde, cep telefonunu 100 YTL karşılığında tanımadıkları birine sattıklarını söyledikleri öğrenildi.

Yapılan araştırmada E.Ç'nin 46 hırsızlık, 5 hırsızlığa teşebbüs, 3 yağma olayına karıştığı belirlendi. E.Ç. ve Y.E sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum