1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. 2 aydır hala haber alınamadı
2 aydır hala haber alınamadı

2 aydır hala haber alınamadı

Karadeniz Bakır İşletmeleri (KBİ) emeklisi Erdoğan Reisoğlu’ndan 2 aydan beri haber alınamıyor.

A+A-

Hopa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi nüfusuna kayıtlı Karadeniz Bakır İşletmeleri (KBİ) emeklisi Erdoğan Reisoğlu’ndan 2 aydır haber alınamıyor. Arkadaşları, Reisoğlu’nun odun yapmak üzere Sultan Selim tepesine gidip 5 gün çalıştığı, en son 21 Ekim pazar günü evine gitmek için iş yerinden ayrıldığını söylediler. 22 Ekim pazartesi günü Orta Hopa Mahallesinde görüldüğü yolunda ihbar alan ailesi, eve gelmeyince polise gidip durumu bildirdiler.
Kayıp Erdoğan Reisoğlu’nun eşi Ergül Reisoğlu, eşinin bu zamana kadar uzun süreli evden ayrılmadığını ifade ederek "Habersiz kesinlikle hiçbir yere gitmezdi. Gittiği zaman da telefon açar, nerede olduğunu söylerdi. Eşimin hayatından endişe ediyorum. 2 ay geçti, hiç haber alamadık. Görenler, bilenlerden Allah rızası için yardım istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
34 Yorum