1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 2 Bakan'dan hastanede ziyaret
2 Bakan'dan hastanede ziyaret

2 Bakan'dan hastanede ziyaret

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir; çığ düşmesi sonucu mahsur kalan 8 kişiyi tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

A+A-

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile birlikte; Ovit'te çığ düşmesi sonucu mahsur kalan 8 kişiyi tedavi gördükleri İkizdere Hakkı-Emine Ekşi Sağlık Merkezi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaklaşık 3 gün sonra kurtarılan çoğunluğunu Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu 18 yolcuyu tedavi gördükleri İkizdere Hakkı-Emine Ekşi Sağlık Merkezi'nde ziyaret eden Bakanlar Yıldırım ve Demir, yaralılarla tek tek görüştü.
25333
Minibüs sürücüsü Hasan Arslan ile görüşen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, sürücü Korkmaz'ı önce tebrik sonra de ikaz etti.

Yolculara verdiği moral ve özgüvenden dolayı Hasan Korkmaz'ı tebrik eden Bakan Yıldırım, "Bu yolun böyle olabileceğini bildiğiniz halde buradan gitmeniz son derece yanlış. Hayat insana ikinci kez şans vermeyebilir. Bu sefer şanslıydınız" diyerek sürücüyü ikaz etti.
25334
BÜTÜN EKİPLERİ KUTLUYORUM
Hastanede tedavi gören yolcuları ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Yıldırım, "Vatandaşlarımız kaybolmalarının ardından yoğun bir şekilde çalışmalara başladık. Erzurum Valimiz, Rize Valimiz koordineli bir şekilde çalışmaları sürdürdüler. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olayın hemen ardından çalışmaları bizzat takip etti kurtarma çalışmalarına katılan bütün ekiplerimizi kutluyorum. Hepsi yoğun gayret gösterdiler. Bütün yolcuları sağlıklı olarak evlerine kavuşturduğumuz için son derece mutluyuz" diye konuştu.
25335

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum