1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 2 komutan için veda yemeği
2 komutan için veda yemeği

2 komutan için veda yemeği

Tayinnleri çıkan Pazar İlçe Jandarma Bölük Komutanı Bilgehan Yeşilyurt ile Askerlik Şube Başkanı Hakan Ordukaya onuruna bir veda yemeği verildi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, tayinleri çıkan Askerlik Şube Başkanı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Ordukaya ile Jandarma Bölük komutanı Yüzbaşı Bilgehan Yeşilyurt onuruna bir veda yemeği verdi.
Hizmet sürelerinin dolması nedeni ile Pazar’dan ayrılacak olan komutanlardan Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Hakan Ordukaya, Manisa Akhisar Askerlik şubesi Başkanlığına atanırken, Jandarma Bölük komutanı Yüzbaşı Bilgehan Yeşilyurt ise Kırklareli İl Jandarma komutanlığına atandı.

Kaymakam Sezgin’in verdiği veda yemeğine Pazar Adliyesi Hakim ve Savcıları ile komutanların yakın çevreleri katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yalçın Sezgin, “Biz memurlar ayrılırken yüreğimizin bir parçasını orada bırakırız, ancak gittiğimiz yerde de bunu tamamlamaya çalışırız. Beraber çalıştığımız komutanlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarına inanıyorum. Biliniz ki her zaman gönlümüzde ayrı bir yeriniz vardır, kapımız her zaman açıktır. Buradaki performanslarınızı gittiğiniz yerde de sürdüreceğinize inancım tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum