1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. 2007’nin en çok izlenen videoları
2007’nin en çok izlenen videoları

2007’nin en çok izlenen videoları

Time dergisi, 2007 yılında YouTube’un en çok izlenen videolarını seçti. İşte o videolar...

A+A-

Time dergisi, 2007 yılında popüler video paylaşım sitesi YouTube'un en çok izlenenlerini seçti. Derginin “En İyi 10 YouTube Videosu” listesinde Britney Spears hayranı gay gencin hüzünlü görüntülerinden, ABD'nin Teen USA adlı güzellik yarışmasına katılan Lauren Caitlin Upton'un genel kültür sınavına kadar birçok renkli görüntü var.


1. Britney'i rahat bırak!

Kendisini Chris Crocker olarak tanıtan Britney Spears hayranı genç, pop yıldızının geçirdiği zor günlerde paparazziler tarafından afişe edilmesini gözyaşlarıyla kınadı. Video, YouTube'da 2007'nin en popüleri oldu...

 

2. The Landlord

Will Ferrell'ın ev sahibesiyle başı dertte. “The Landlord” adlı video, YouTube'un komedi bölümünde 50 milyon kere izlendi.

 

3. ABD güzellik yarışmasının Güney Karolinalı adayı

Teen USA adlı güzellik yarışmasına Güney Karolina eyaletinden katılan Lauren Caitlin Upton'un coğrafya bilgisi kimini güldürdü, kimini dehşete düşürdü..

 

4. Clinton ve Obama çekişmesi

ABD'nin Demokrat Parti adaylarından Barack Obama'nın bir destekçisi tarafından hazırlanan videoda hillary Clinton, George Orwell'in meşhur “1984” adlı romanındaki “Big Brother” rolünde, kitlelerini beynini yıkıyor. Video, ABD'nin en çok konuşulan siyasi içerikli reklamlarından oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız