1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 3 aylık bebeğe maganda kurşunu
3 aylık bebeğe maganda kurşunu

3 aylık bebeğe maganda kurşunu

Sorumsuz bir magandanın silahından çıkan mermiler 3 aylık bebeği komalık etti. Annenin de yaralandığı trajik olay aileyi adeta perişan etti.

A+A-

Mustafa BAYRAK

3 aylık Ezal Irmak maganda kurşunu kurbanı
Türkiye’nin her köşesinde adeta gelenek haline gelen ve birçok insanın yaşamını yitirdiği silahla havaya ateş etme sevdası az kalsın 3 aylık Ezal Irmak’ın hayatına mal oluyordu. Annesinin kucağında nişana giden minik Ezal, silahların patlamasıyla bir anda kanlar içinde kalırken son anda hastaneye yetiştirildi.

Trabzon’un Çağlayan Beldesi’nde Mehmet Ali Koç ile İlknur Şahin arasındaki nişan törenine katılan anne Nuray Çakıroğlu ve üç aylık kızı Ezal Irmak, havaya açılan kurşunların hedefi oldu. Kurşun annenin sol kolundan girerek bebeğin karnının sağ tarafına saplandı. Bir anda kanlar içinde kalan anne Nuray Çakıroğlu ve minik Ezal, hemen hastaneye kaldırıldı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde ameliyata alınan minik Ezal’ın parçalanan karnı operasyonla yeniden dikildi. Yoğun bıkama alınan Ezal’ın durumunun hala ciddiyetini koruduğu ifade edildi. Kolundan yaralanan anne Nuray Çakıroğlu’nun durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Yoğun bakım ünitesi önünde küçük kızından gelecek mutlu bir haberi bekleyen Mehmet Çakıroğlu ise, “Artık buna birileri dur desin. Hiç kimseye silah verilmesin. Suçluların mutlaka bulunmasını istiyorum. Kim olursa olsun. İsterse babam olsun. Cezasını çekmeli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum