1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 3 bin metre yüksekde rafting keyfi
3 bin metre yüksekde rafting keyfi

3 bin metre yüksekde rafting keyfi

Rize Belediyesi Rafting Takımı 3 bin metre yükseklikte bulunan İkizdere İlçesi’nin Ovit Yaylası’ndaki Yedi Göller’de rafting yaptı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Daha çok dere ve nehirlerde görmeye alışık olduğumuz rafting sporu Rize’de deniz ve kardan sonra şimdi de gölde denendi. Rize Belediyesi Rafting Takımı, İkizdere İlçesi Ovit Yaylası’nda 3 bin metre yükseklikte kamp yaparken, yaylada doğal güzelliği ile dikkat çeken Yedi Göller’de botları ile rafting denemesi yaptılar.

Çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan takım antrenörü İbrahim Sarı, “Rafting bizim için bir yaşam tarzı. Bu sporu çok seviyoruz. Biz Rizeliler olarak raftingi nehirde yapıyoruz, denizde yaptık. Karda da denedik. Hepsinden büyük keyif aldık. Şimdi de gölde denedik. Bu bizim için farklı bir deneyim oldu. 3 bin metre yükseklikte Ovit Yaylası’nda doğal bir göl olan Yedi Göller’de yaptığımız denemeden büyük keyif aldık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum