1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 4 aylık minik Berrak'ın acı hayatı
4 aylık minik Berrak'ın acı hayatı

4 aylık minik Berrak'ın acı hayatı

Her şey bir ishal ile başladı. 4 aylık minik Berrak'ın önce böbreği alındı, sonra da lösemi teşhisi konuldu. Rizeli aile dram içinde dram yaşıyor...

A+A-

Rize'de Korkoğlu ailesinin minik kızının inanılmaz dramı. 4 aylık kızı Berrak'ı ishal olduğu gerekçesiyle hastaneye götüren Mükerrem Korkoğlu, doktorların verdiği acı haberle yıkıldı.

İKİ KEZ ŞOK YAŞADI
Yaşadıklarını anlatan Korkoğlu, şunları kaydetti: "Kızım doğduğunda doktorlar çok sağlıklı diyordu. Fakat 4 aylık olduğunda ishal olduğunu sanıp doktora götürdüm. Doktorlar sol böbreğinde tümör olduğunu ve alınması gerektiğini söylediler. Ameliyattan sonra tümörün patlayarak böbreği sardığını, bu nedenle böbreğini aldıklarını öğrendim. Kızım daha 1 yaşına girmeden bir böbreği ile kaldı. Ameliyat sonrası yapılan bazı tetkiklerde lösemi hastası olduğunu öğrendiğimde ikinci kez yıkıldım. Bebeğime kemoterapi uygulamaya başladılar. Sağolsun KTÜ'deki doktorlarımız bizimle yakınan ilgileniyorlar. Trabzon Lösemili Çocuklar Derneği de çeşitli maddi manevi yardımlar ve moral günleriyle bizleri sevindiriyor. Fakat tedavi için ileride çok daha fazla paraya ihtiyaç olacak, bunu nasıl karşılayacağımızı bilmiyoruz. KTÜ'deki hastanemizde yatak sayısı zaman zaman yetersiz kalıyor. Trabzon'da lösemili çocuklarımızın daha iyi tedavi edilebilmeleri için daha geniş bir hastane yapılmasını istiyoruz. Bunu derneğimiz de istiyor ama siyasiler gereken desteği vermedikleri için bu bir türlü yapılamıyor."

KİRA 200, İLAÇ 150 TL
Eşinin asgari ücretle bir işte çalıştığını, bunun da yetmediğini dile getiren Korkoğlu, "Çocuğumun bir ilacını 150 TL'ye alıyoruz. 2 odalı bir evde oturuyoruz ve kiramız 200 TL. Her ay da Rize'den Trabzon'a kontrole gitmemiz gerekiyor. Bir gidiş gelişimiz de 50 TL'ye maloluyor. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Yardım bekliyoruz" diye konuştu.

HESAP NUMARASI
Mükerrem Korkoğlu
Ziraat Bankası Rize Şubesi
52059994-5001

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum