1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 46 yıl hizmet verdiği Çaykur'dan emekli oldu
46 yıl hizmet verdiği Çaykur'dan emekli oldu

46 yıl hizmet verdiği Çaykur'dan emekli oldu

1973 yılında Pazar Çay Fabrikasında göreve başladığı Çaykur'dan, Fındıklı Tarım Kısım Müdürü olarak emekli olan Hasan Civecioğlu'nu mesai arkadaşları muhteşem bir veda programı ile uğurladı.

A+A-

Çaykur’un emektarı Fındıklı Çay Fabrikası Kısım Müdürü Hasan Civecioğlu, tam 46 yıl 4,5 ay hizmet verdiği kurumdan, yaş haddinden emekli olurken, mesai arkadaşları tarafından düzenlenen programla uğurlandı.

emekl1.jpg

Fındıklı’daki bir restoranda düzenlenen programda Civecioğlu ile birlikte emekli olan eksper Güven Ergüven ve kantar görevlisi Şeref Hafızoğlu’na da Fındıklı Çay Fabrikası Müdürü Üzeyir Tekeşin tarafından plaket verildi. 

emekl3.jpg

Program dolayısıyla mesai arkadaşlarına teşekkür eden Müdür Hasan Civecioğlu, “15 Ağustos 1973 tarihinde Pazar Çay Fabrikasında başlayıp sırasıyla Derepazarı Tersane, Kirazlık, Melyat, Güneysu Ulucami, tekrar Pazar ve son olarak da Fındıklı çay fabrikalarında görev yaptıktan sonra bugün emekli oldum. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. 

emekl2.jpg

emekl4.jpg

emekl5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum