1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 5 gün sonra sağ olarak bulundu
5 gün sonra sağ olarak bulundu

5 gün sonra sağ olarak bulundu

Pazar'da 5 gün önce kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan genç, evin 150 metre bitişiğinde komşular tarafından bulundu.

A+A-

19.10.2008 tarihinde Pazar İlçesi Derinsu Köyündeki evinden ayrılan, daha sonra da kendisinden haber alınamayan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Cihan Üstoğlu, bugün komşuları tarafından evinin 150 metre bitişiğinde bulundu.

Rize İl Sivil Savunma Müdürlüğü, Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı, AKUT Derneği ve sivil halktan oluşturulan ekiplerin 3'e ayrılmak suretiyle köyde birkaç gündür yaptıkları aramalar sonuçsuz kalınca dün Erzurum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü'nden köpekli arama kurtarma ekibi istenmişti.

Bugün sabah saatlerinde kayıp Cihan Üstoğlu kendi evinin 150 metre yakınında, komşuları tarafından bitkin bir vaziyette bulundu.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen 32 yaşındaki Cihan Üstoğlu, Pazar Devlet Hastanesi'nde ilk muayenesi yapıldıktan sonra ileri tetkik amacıyla Rize'ye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız