1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 50 yıl sonra ilkokul öğretmenlerini ziyaret ettiler
50 yıl sonra ilkokul öğretmenlerini ziyaret ettiler

50 yıl sonra ilkokul öğretmenlerini ziyaret ettiler

Rize’de Adacami İlkokulunun yarım asır önceki öğrencileri öğretmenleri Hasan Şişmanoğlu’nu unutmadı.

A+A-

Adacami İlkokulunun ilk mezunlarından 8 arkadaş, 50 yıl önceki öğretmenleri Hasan Şişmanoğlu’nu ziyaret etti.

ilkokul2.jpg

Öğretmen okulundan mezun olduktan sonra ilk görev yeri olarak Adacami Köyü İlkokuluna atandığını söyleyen Hasan Şişmanoğlu 50 yıl önceki öğrencileriyle hasret gidererek sohbet etti.

ilkokul1.jpg

Öğretmenlerini ziyaret etmekten memnun olduklarını söyleyen mühendis olan Rize Türk Ocağı Başkanı Turan Aslan Mercan, "Biz 8 arkadaş ilkokulda bize ilk bilgileri vererek yetişmemizde çok emeği olan Hasan öğretmenimizi ziyaret etmek istedik ve evinde kendisini ziyaret ederek elini öptük. Öğretmenimiz aradan 50 yıl geçmiş olsa da bizleri unutmadı ve kendisini sağlıklı gördük. Öğrenci arkadaşlarım arasında Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Doktor Mustafa Kumbasar, Hilmi Kanbur, Yunus Mercan, Mehmet Usta, Şükrü Yılmaz ve Abdullah Yılmaz bulunuyor. Arkadaşlarla buluşarak öğretmenimizi ziyaret etmekten biz de çok mutlu olduk" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız