1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 65 yaş üstü durumun farkında değil!
65 yaş üstü durumun farkında değil!

65 yaş üstü durumun farkında değil!

65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirilmesine rağmen hala durumun ciddiyetini fark etmeyenler polise zor anlar yaşatıyor

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde, 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunanların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması uygulamasına rağmen bazı vatandaşlar görevlilere zorluk yaşatıyor. Ağır para cezasına rağmen bazı vatandaşların yasağı dikkate almaması ise adeta pes dedirtiyor.

vrs3-002.jpg

Sokağa çıkarak yaş kontrolüne takılan ve “Ben hasta değilim, bilmiyordum, maaşımı alıp eve döneceğim” gibi mazeretlerle zorluk çıkaran 65 yaş üstü vatandaşlar görevlileri meşgul etmeye devam ediyor.

vrs2-003.jpg

Pazar ilçesinde özellikle banka ve market önlerinde kontrolleri sıklaştıran polis, çok sayıda 65 yaş üstü vatandaşa işlem yaptı.

vrs1-003.jpg

Polis, yaşlı vatandaşlara sorumluluklarını hatırlatarak ekip araçlarıyla evlerine götürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum