1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. 72'sinde bilgisayar öğreniyor!
72'sinde bilgisayar öğreniyor!

72'sinde bilgisayar öğreniyor!

Artvin'de, 72 yaşında Emine Varan, Amerika'da oturan kızı ve 5 yaşındaki torunu ile sanal ortamda görüşebilmek için bilgisayar kursuna başladı.

A+A-

Artvin Halk Eğitim Merkezi ile Zihinsel Engelliler Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Bilgisayar Operatörlüğü kursuna kayıt yaptıran Emine Varan, kızının Amerika'da oturduğunu ve 5 yaşında bir torunu olduğunu söyledi.
Onlarla internetten görüşmek için bilgisayar öğrenmeye karar verdiğini ifade eden Varan, “Kızım ve torunum yılda bir kez Türkiye'ye geliyor. Onları çok özlüyorum. Telefonla konuşmak her zaman mümkün olmuyor. Bilgisayarı öğrenirsem oradan onları görüp, konuşmak istiyorum” dedi.
Varan, “Öğrenmenin yaşı yoktur, bence kadınlar bilgisayar öğrenmeli” diye konuştu.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Efraim Ülker de kursa katılan Emine Varan'ın bilgisayar öğrenme isteğinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Ayrıca bu tür kursların ne kadar gerekli olduğunu da bizlere bir kez daha göstermiştir. Yaz aylarında da kurslarımız devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum