1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 82. Yıl Hastanesi yeni binasında
82. Yıl Hastanesi yeni binasında

82. Yıl Hastanesi yeni binasında

Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı. Cumartesi günü öğleden itibaren yeni bina resmen hizmet vermeye başlayacak.

A+A-

Rize merkezde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 250 yataklı Yeni Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi 27 Ağustos 2011 Cumartesi günü öğleden sonra yeni binasında hizmete başlıyor. 

Yaklaşık bir haftadan beri taşınma işlemlerinin gerçekleştiği Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi, bugün Acil Servis bölümü ve yatan hastaların taşınmasıyla tamamen kapandı. Yeni binada Rize Devlet Hastanesi’nde yarına (Cumartesi) kadar acil servis hizmeti verilemeyecek.

38607

Başhekim Op. Dr. Hasan Basri Velioğlu, eski hastane binasından yeni hastane binasına taşınma işlemlerinin tamamen sona erdiğini açıkladı.

Başhekim Velioğlu, "Taşınma dolayısıyla yeni hastane binamızda yarın (cumartesi günü) saat 12.00'ye kadar acil servisimizde, pazartesi gününe kadar ise polikliniklerde hizmet veremeyeceğiz." dedi. 

38608

Başhekim Velioğlu, 82. Yıl Devlet Hastanesine Cumartesi günü öğlene kadar acil gelebilecek hastaları Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledeceklerini açıklayarak 12'den sonra ise kendi hastanelerindeki acil bölümünün hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

38609

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ANLAYIŞ BEKLİYOR

Konuyla ilgili Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “İlimiz merkezindeki Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi 27 Ağustos 2011 Cumartesi günü öğleden sonra itibarı ile yeni binasında hizmete başlayacaktır. Yeni binası ile hizmete girecek olan hastanemizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni hastaneye taşınma sürecinde yaşanabilecek ufak aksaklıkların da hoş görülmesini temenni ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum