1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. A. Mesut Yılmaz beyin ameliyatı geçirdi
A. Mesut Yılmaz beyin ameliyatı geçirdi

A. Mesut Yılmaz beyin ameliyatı geçirdi

Eski Başbakan ve eski ANAP lideri Rize eski milletvekili Mesut Yılmaz beyin ameliyatı geçirdi.

A+A-

Aile çevresinden aktarılan bilgiye göre Yılmaz'ın beyin sapında bir tümör saptandı. Yeditepe Üniversitesi'nde yapılan ameliyat ile tümör başarılı bir şekilde alındı. Yakınları, Yılmaz'ın sağlığının iyi olduğunu, tümörün temizlendiğini ve narkozun etkisinden çıktığını bildirdi.

erd-003.jpg

Yılmaz'ın geçen yılın Ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğerinde tümöre rastlanmıştı. Geçen yıl 23 Ocak'ta yapılan operasyon sonucu kanserli tümör temizlenmişti.

mst1-003.jpg

Büyük oğulları Yavuz Yılmaz’ın ölümünün ardından acı dolu günler geçiren Mesut - Berna Yılmaz çifti, karantina günlerini küçük torunlarıyla birlikte geçiriyordu.
Sakallı sosyal medya paylaşımıyla bir kaç gün önce gündeme gelen Mesut Yılmaz, torunu Mesut Kaan ile olan mutluluk fotoğrafını paylaşmıştı.

mst.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum