1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. ABD elçiliğine roketli saldırı!
ABD elçiliğine roketli saldırı!

ABD elçiliğine roketli saldırı!

ABD'nin Atina Büyükelçiliğine roketli saldırı düzenlendi. Yunan televizyonları, elçilik binasının 3. katında oluşan bir ize yer vererek olayı değerlendirdi.

A+A-

ABD'nin Atina Büyükelçiliğinde bu sabah meydana gelen patlamanın roket saldırısından kaynaklandığı iddiası ortaya atılırken, polis patlamanın nedeninin halen araştırıldığını söyledi.
Yunan televizyonları, elçilik binasının 3. katında oluşan bir ize yer vererek söz konusu izin patlamadan meydana geldiğini bunun da roket saldırısı olduğuna dair şüpheleri güçlendirdiğini öne sürdüler.
Televizyonlar, bölgede yoğun güvenlik önlemleri alındığını da kaydettiler. Bu arada Yunan polisi, bu sabah 06:00'dan kısa bir süre önce Amerikan Büyükelçiliğinde meydana gelen patlamanın nedeninin halen araştırıldığını açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü de Atina'daki olayda ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum