1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. ABD Irak'a pislik götürdü!
ABD Irak'a pislik götürdü!

ABD Irak'a pislik götürdü!

Irak'ta bir genç kıza tecavüz ettikten sonra kızı ve ailesini katleden ABD'li asker suçunu itiraf ettiği için affedildi!

A+A-

Irak'ta, geçen yıl bir genç kıza tecavüz ettiği ve ailesiyle birlikte öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Amerikan askerlerinden biri daha suçunu itiraf etti.
Çavuş Paul Cortez'in avukatı William Cassara, müvekkilinin sorumluğu kabul etmek ve bu olayı arkasında bırakıp yaşamaya devam etmek istediğini belirtti. Cortez, olaya karışmakla suçlanan 5 askerden, suçunu itiraf eden ikinci asker oldu.
İTİRAF ETTİ İDAMDAN KURTULDU!
Suçunu itiraf eden Cortez, ölüm cezasına çarptırılmaktan kurtuldu. Daha önce 23 yaşındaki Amerikalı asker James Barker da suçunu itiraf etmişti.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyindeki Mahmudiye'de 12 Mart 2006'da meydana gelen olayda askerler, 14 yaşındaki Abir Kasım El Cenebi adlı Iraklı kıza tecavüz ettikten sonra kızı ve ailesini öldürmüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız