1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Acemi hırsız kameradan kaçarken kameraya yakalandı
Acemi hırsız kameradan kaçarken kameraya yakalandı

Acemi hırsız kameradan kaçarken kameraya yakalandı

Acemi hırsız girdiği dükkanın kamerasını düzeltmeye çalışırken kameraya yakalandı

A+A-

Artvin Merkez Çarşı Mahallesi’nde Varan İş Merkezi’nde bulunan bir muhasebeci bürosuna giren 3 kişilik hırsız grubu yakayı ele verdi. 

cam-001.jpg

Girmek istedikleri ofisin hemen yanındaki dükkanın kamerası olduğunu fark eden hırsızlar kameralara yakalanmamak için kameranın açısını değiştirerek duvara çevirdi. Yaşlarının 18'den küçük olduğu tespit edilen grup girdikleri ofiste işleri bitince ofisten dışarıya çıktılar. Açısını bozdukları kameranın açısını eski haline getirmeyi isteyen grup, açıyı ayarlamakta güçlük çekti. Güvenlik kamerası görüntülerde yoğun çaba sarf ettiği görülen 1 kişi daha sonra yanlışlıkla kamerayı kendi yüzüne çevirerek yakayı ele verdi.
Hırsızlığın gerçekleştiği büronun sahibi Muhasebeci Dursun Güven 2 haftada bürosuna 3 kez girildiğini dile getirerek “Kasadaki paranın noksan olmasından anladık hırsız olduğunu. İlk iki olayda kameradan bilgi alamadık fakat 3.’de acemi hırsız yakayı ele verdi. Kamerayı düzeltmeye çalışırken kendi yüzünü çekmiş yanlışlıkla. Ayın 1’inde, 10’unda ve 11’inde çekmeceden alınıyor paralar. Hepsi de alınmıyor duyduğum kadarıyla güya hepsini almayınca cezası daha az oluyormuş” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum