1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Acemi raftingciler karaya vurdu!
Acemi raftingciler karaya vurdu!

Acemi raftingciler karaya vurdu!

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Yaz Kampları kapsamında Rize'ye gelen 70 genç hayatlarında ilk kez rafting yaptı. Kimi ise botlarını karaya oturttu.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize'nin İkizdere ilçesinde gerçekleşen etkinliğe 70 gencin yanı sıra profesyonel raftingciler de katıldı. Profesyonel raftingciler hayatlarında ilk kez rafting yapan gençlere yardımcı oldu. İkizdere'nin azgın sularına karşı kürek çeken gençlerin bir hayli eğlendikleri görüldü. Bazı acemi raftingciler ise botlarını karaya oturttu. Gençler, parkuru bitirebilmek için botları elleriyle çekmek zorunda kaldı.
 
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Alper Avluk, yurtta su sıkıntısının çekildiği günlerde Rize'de suyun hazzını yaşadıklarını belirterek, "Ülke genelinde insanların su sıkıntısı çektiği bir dönemde biz burada suyun hazzını yaşamanın hem sevincini hem de üzüntüsünü yaşıyoruz. İnşallah kısa sürede o yörelerde de insanlar suya kavuşur" diye konuştu.

Rafting öncesi bota binmeye hazırlanan gençler, hayatlarında ilk kez rafting yapacakları için çok heyecanlı olduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız