1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. AÇILIN ARTIK ARDEŞENSPOR GELİYOR!
AÇILIN ARTIK ARDEŞENSPOR GELİYOR!

AÇILIN ARTIK ARDEŞENSPOR GELİYOR!

Ardeşenspor Başkanı Mehmet Çırakoğlu, kuruluşunun 50. yılında kulübün önemli atılımlar yapacağını müjdeledi.

A+A-

Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu 1967 yılında kurulan Ardeşenspor un 50’nci yılında hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyleyerek, “Lige iyi başladık. Bunun devamını getirip öncelikle Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz. Devamında da 3. Lig’e çıkıp burada kalıcı olmayı hedefliyoruz. Tüm yatırımlarımızı yaptık ve alt yapımızda 300’ün üzerinde sporcumuz var. Kulübümüze ait otel ve spor tesisleri yaptık. Ardeşenspor mutlaka hedeflediği yere varacaktır.” dedi.

KALKANDERE VE ÇAYELİ ÇEKİLSİN!
Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu Kalkandere ve Çayelispor’un son 3 sezondur BAL’da mücadele ettiğini söyleyerek, “Bölgesel Amatör Ligi (BAL) durulacak bir yer değil. Ya çıksınlar, ya insinler! Derenin ortasında beklenmez. Her iki kulübümüz son 3 yılda en az 2 şer trilyon masraf etti. Artık önümüzü açsınlar. Artık biz geliyoruz. Sıra bizde ve BAL’da kalıcı değil. Burayı geçit olarak kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

RİZE’NİN İHTİYACI VAR
Rize’de iki takımın profesyonel ligde olduğunu söyleyen Çırakoğlu “Rizespor hepimizin ortak değeri. Ayrıca Pazarspor 2. Lig’de ve Rize’nin 3. Lig’de takımlara ihtiyacı var. Ardeşenspor olarak biz buna hazırız. İyi bir ekibimiz var ve 5 hocamız ile birlikte çalışıyoruz. Taraftar desteğimiz oldukça iyi. Lige iyi başladık ve bunun devamını getireceğiz. Artık Kalkandere ve Çayelispor yolumuzu açmalı. Ya çıksınlar ya insinler.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum