1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Aday da olsa hala hekim!
Aday da olsa hala hekim!

Aday da olsa hala hekim!

Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa ederek Ak Parti'den aday adayı olan Lütfü Çırakoğlu, sokakta bile hasta tedavisi yapıyor.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize Milletvekili aday adayı Dr. Lütfi Çırakoğlu, seçim çalışmalarının yoğunluğuna rağmen sokakta da olsa hastalarını ihmal etmiyor.
Rize’den milletvekili olmak için Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Lütfi Çırakoğlu, yoğun gecen seçim çalışmalarını ve mesleğini aynı anda yürütüyor. Rize’nin sevilen ve başarılı doktorlarından bir tanesi olan Çırakoğlu, muayenehanesinde olmasa da sokakta hastalarını ihmal etmiyor. Sokakta buluştuğu hastalarının röntgen filmi ve tahlil sonuçlarını inceleyen Dr. Çırakoğlu, tedavileri konusunda gereken öğütlerini de sokakta veriyor. Sağlığın ihmale gelmeyeceğini belirten Çırakoğlu, “Seçim çalışmalarının yoğunluğundan hastalarımız ile çoğunlukla sokakta buluşuyoruz. Onların sağlığı milletvekilliği kadar önemli” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum