1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Ağlatan "Peygamber sevgisi"
Ağlatan "Peygamber sevgisi"

Ağlatan "Peygamber sevgisi"

Diyanet-Sen'e bağlı Artvin ve Borçka şubeleri Temsilciliklerince düzenlenen “Peygamber sevgisi” konulu konferansta izleyiciler gözyaşlarına boğuldu.

A+A-

Borçka Gözde düğün salonunda düzenlenen konferansı , Belediye Başkanı Oral Küçük ile çok sayıda davetli de izledi.
Diyanet-Sen Artvin Şube Başkanı din görevlisi Hamdı Özder, Borçka Şubesi Başkanı Memiş Türk'ün organize ettiği konferansta salonda yer bulunamayanlar geri dönmek zorunda kaldı.

Hazreti Peygamberin hayatını anlatan yazar Ömer Dövgeloğlu, “Peygamberimizin hayatını ve saygınlığını anlatmakla bitmez. Şimdiki neslin dinine sahip çıkması, ya irtica, yada din teröristi diye ilan edilir. Bu ülkeyi sevenleri terörist, irtica diyecekler, oyun oynayarak, kardeşi kardeşe vurduracaklar. Ey gençlik ve Müslümanlar siz bu oyunları gelmeyeceksiniz ne ile ama. Resullah'ın hayatı ile. Bu vesile ile Yüce Rabbimiz birlik ve beraberlik içinde yaşmamızı ve kıyamete kadar soyumuzdan dinsiz çıkmasın vatan ve barışık yaşamamızı ve Devlet ve Allah düşmanı çıkarmasın. Ben her gittiğim yerde Borçka'yı anlatacağım ,çünkü burada bulduğum kaynaşmayı beni çok etkiledi sizden çok büyük feyiz aldım. Bana büyük şeyler verdiniz ve size minnettarım. Sizin heyecanınız benim heyecanıma ve hızıma hız kattınız “ dedi. Bu sözler üzerine salonda duygusal anlar yaşanırken, göz yaşlarını tutamayan vatandaşlar kafalarını ve yüzlerini kapatarak ağladılar.
Emekli Müftü Kazım Erkılıç da duyduğu hazzı şiir ile dile getirdi. Erkılıç “Ömer hocamızdan Allah razı olsun, bilgileri vücudumuza ve beynimize yükledi ve onu artık biz çalıştıracağız “diye konuştu.
Programda Peygamber efendimizin hayatının anlatıldığı bir sunum yapıldı, ilahiler seslendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız