1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ahmet Basa ve Adem Yıldız'dan teşekkür mesajı
Ahmet Basa ve Adem Yıldız'dan teşekkür mesajı

Ahmet Basa ve Adem Yıldız'dan teşekkür mesajı

Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Pazar İlçesinde elde edilen başarı dolayısıyla teşekkür mesajı yayımladı.

A+A-

AK Parti'nin üçüncü dönemde de üst üste kazandığı Belediye Başkanlığı seçimleri sonrası ilçede elde edilen başarı sevinç yaşattı.

ahmetbasa-005.jpg

AK Parti’nin; Pazar Belediye Başkanlığı, 6 belediye meclis üyesi ve 2 de il genel meclisi üyeliği kazandığı 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde elde ettiği başarı dolayısıyla teşekkür mesajı yayımlayan Belediye Başkanı Dr Ahmet Basa, “2009’dan bugüne kadar artan sevgi ve teveccühünüz sayesinde 5 yıl daha Pazarımız’a hizmet etme imkânını elde ettik. Pazara duyduğumuz muhabbetle yürüttüğümüz seçim çalışmaları süresince dokunduğumuz her gönülde yerimizin olduğunu görmek bizi ziyadesi ile memnun etti. Bilmelisiniz ki tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığımız bu yolda şiar edindiğimiz gönül belediyeciliği ilkesiyle bütün Pazarlı vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sizlere sözümüz var; yeni dönem sosyal belediyecilik dönemi olacaktır, yeni dönem on yıllık yatırımların çiçek açacağı dönem olacaktır, yeni dönem sizin güveninizle inşa olacaktır. Ustalık dönemimizde Türkiye’nin 2023 vizyonuna uygun daha yaşanabilir bir Pazar’ın inşası için çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerime destek ve güvenlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Sizlerden aldığımız bu güçle yüce Allah’ım güzel pazarımıza hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin.” dedi. 

ademyildiz-003.jpg

Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız da yaptığı açıklamada, “31 Mart yerel seçimlerinde Pazarımızı AK kadrolar ile yeniden bir araya getirmiş olmanın sevinci içerisindeyiz. Seçime 53 gün gibi kısa bir süre kala genel merkezimizin tevdi etmiş olduğu ilçe başkanlığı görevinin ilk sınavını layıkıyla yerine getirmek için mücadele ettik. Göreve geldiğimiz an bizi bağrına basan; birlikte çalıştığımız teşkilat mensuplarımıza, atanmamızın ardından davet beklemeden bizi sahiplenen bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımıza, feraseti ile Ak Belediyeciliğe öncelik veren Pazar halkına şükranlarımı sunuyorum. Biliyoruz ki sorumluluğumuz büyük. Devam eden projelerimiz var, taahhütlerimiz var, dev yatırımlarımız var. Bu yatırımların kusursuz bir şekilde tamamlanması için daha müreffeh bir Pazar’ın inşası için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu süreçleri; başta Pazarımız’ın evlatları bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak, Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Basa, milletvekillerimizle ve pazarımızın gerçek sahipleri olan siz değerli hemşehrilerimizle birlikte takipçisi olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri en içten dileklerimle selamlıyor, saygılarımı sunuyorum. Kazanan Pazar halkı olmuştur.” ifadelerini kullandı.

ak1-014.jpg

ak2-012.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum