1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ahmet Kabil'den miting isyanı
Ahmet Kabil'den miting isyanı

Ahmet Kabil'den miting isyanı

Mesut Yılmaz'ın kurmaylarından Ahmet Kabil, Yılmaz'a miting izni verilmediğini iddia ederek, "Rize'de Mesut Yılmaz düşmanlığı yapılıyor" dedi.

A+A-

ANKA haber ajansının geçtiği bilgiye göre, Mesut Yılmaz'ın kurmaylarından eski ANAP milletvekili Ahmet Kabil, Yılmaz'a miting izninin verilmemesini eleştirerek AKP'yi Rize'de Mesut Yılmaz düşmanlığı yapmakla suçladı. Kabil, "Milletvekilleri, belediye başkanı bu seçimlerde, daha önceki seçimlerde görülmeyen bir baskı ve tehdit uyguluyor" dedi. AKP'lileri seçime "cihat" mantığıyla yaklaşmakla suçlayan Kabil, "Mesut Yılmaz'ın fotoğrafını bile astırmıyorlar, asanlara da baskı uyguluyorlar" diye konuştu.

Yılmaz'a destek için geliyorlar

Aralarında eski ANAP milletvekilleri Halil İbrahim Özsoy, Hüsnü Sıvalıoğlu, Süleyman Hatinoğlu, Rauf Ertekin gibi isimlerin olduğu çok sayıda eski ANAP milletvekili ise Cuma günü Rize'ye giderek Mesut Yılmaz'a destek verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum