1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Aile bütçesine kadın katkısı
Aile bütçesine kadın katkısı

Aile bütçesine kadın katkısı

Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi İkizdere ilçesinde Belediye tarafından tahsis edilen yeni yerine taşınarak ürettikleri eşyaları halka satışa başladı.

A+A-

İsmet Kösoğlu
RİZE (İHA) - İkizdere Belediye Başkanlığının destekleri ile Belediye tarafından yapılan Yöresel Ürünlerin pazarlanıp satılacağı Yöresel Pazar ve Dinlenme alanında yapılan işyerlerinden bir tanesi Kooperatife tahsis edildi.

kdn1-001.jpg

Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Zeynep Albayrak ile Başkan Yardımcısı Mihriban Tevetoğlu, "Başkanımızın tahsis ettiği satış yerimizde arkadaşların ürettiği eşyaları hediyelikler olarak satışa arz etmeye başladık. Kadının üreterek ekonomiye katkısı çok önemlidir, çalışmalarımızı her geçen gün severek arttırıyoruz" dediler.

kdn2-001.jpg

Çalışmalar hakkında konuşan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ise "Yaptırdığımız Yöresel Pazar ve Dinlenme alanında yöreye has ahşap işyerlerinden bir tanesini Kadınlarımıza ayırdık. Kooperatifimizin ürettiği ürünleri satmada bizlerde yardımcı olmak istiyoruz. Üretime katkı çok önemlidir. Elimizden gelen yardım ve katkıyı kadınlarımızın çalışmasında göstereceğiz’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız