1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ailelere hem eğitim hem sertifika!
Ailelere hem eğitim hem sertifika!

Ailelere hem eğitim hem sertifika!

Rize'de Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Benim Ailem' isimli eğitim programına katılan 40 aile düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize Valiliği Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Rize Aile Danışma Merkezi'nde 6 yaş çocuk ve annelerine yönelik olarak başlatılan ve 4 ay süren 'Benim Ailem' isimli eğitim programı sona erdi. Programa çocuklarıyla birlikte katılan ve sertifika almaya hak kazanan 40 aileye sertifikaları Rize Valisi Kasım Esen ile eşi Halide Esen'in de katılımıyla düzenlenen törenle verildi. Törende konuşan Halide Esen, ailenin önemine dikkat çekerek aile bağlarının polisiye tedbirlerle ayakta tutulamayacağını kaydetti.

Kursa katılan annelere seslenen Esen, "Bugün burada 4 aylık bir eğitim sonunda sertifika almaya hak kazandınız. Sizler küçük yaştaki çocuklarınıza rağmen bu programa katıldınız. Bu da sizlerin eğitime verdiği önemi gösteriyor. Bu tip çalışmaların aile bağlarımızı daha da kuvvetlendirmesini umut ediyorum. Polisiye tedbirlerle aile bağlarını ayakta tutmak mümkün değildir. Burada aldığınız eğitimle ailelerinize daha da faydalı olacağınıza inanıyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Rize Valisi Kasım Esen ve eşi Halide Esen, programa katılan 40 anneye sertifikalarını takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız