1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti, Kendirli'den startı verdi
Ak Parti, Kendirli'den startı verdi

Ak Parti, Kendirli'den startı verdi

Yaklaşık 50 araçlık konvoyla Rize'nin Kendirli beldesine çıkan Ak Partililer, seçim startını buradan verirken yoğun bir ilgiyle karşılandılar.

A+A-

Dilek ASLAN - Ak Parti Rize İl Başkanlığı seçim startını Kendirli Beldesinden verdi. Yaklaşık 50 araçlık konvoyla Kendirli beldesine çıkan Ak Partililer burada Kendirli halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ak Parti seçim koordinasyon merkezinin açılışının da yapıldığı Kendirli’deki seçim startına Rize İl Başkanı Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Partili Belediye Başkanları, İl yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları katıldı. AK Parti Rize İl Başkanı Karal’ın konuşması sık sık “Hasan Karal Meclise” sloganları ile kesildi.

“Bugün burada başlattığımız bu siyasi seferberliğin 22 Temmuz tarihinde Türkiye açısından büyük güzellikle sonuçlanacağını görüyor ve hissediyorum.” Diyen İl Başkanı Karal, “Kendirli kendisinden çok farklı zamanlarda bahsettirmeyi başarmış bir beldemizdir. Biz de seçim startını bunun için başka bir yerden değil de Kendirli’den verdik. Kendirli’yi biz çok farklı tutuyoruz. Kendirli denince akla zulme karşı baş kaldırma, kim hangi şekil ve suretle hangi iktidar nimetini sunarsa sunsun o bildiği doğrulardan kaçınmayan bir belde olarak aklımıza kalmıştır. 22 Temmuz seçimleri, özellikle insan hakları ihlallerinin insana değer verilmesi noktasında başlatılacak olan hamleler açısından oldukça yararlı olacaktır” dedi. Açılış Yoğun bir katılımla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum