1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Adayı Kılıç Pazar'da gençlerle buluştu
AK Parti Adayı Kılıç Pazar'da gençlerle buluştu

AK Parti Adayı Kılıç Pazar'da gençlerle buluştu

Pazar’da Rize Milletvekili Harun Mertoğlu’nun da katılımıyla Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen ‘Gençlik buluşması’ programında AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç gençlerle bir araya geldi.

A+A-

Pazar'da bir kafede gerçekleşen 'Bizim semtin gençleri' gençlik buluşmasında AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç gençlerle sohbet edip plan, proje ve istihdama yönelik çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

hamza1-005.jpg

Programda konuşan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, “Hükümetimiz ilçemize gençlik faaliyetleri adına bütün hizmetlerin sunulacağı tesisleri kazandırmıştır. Spor salonu, gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu, basket sahaları, sentetik saha, tenis kortu. Branş olarak değerlendirerek onlarca maddeyi saymaya burada gerek olmadığını düşünüyorum. Yeni yatırımlar için de hükümetimizin desteği var gücüyle arkamızda olacaktır arkadaşlar. Bu yatırımlardan birçoğunun kazandırılmasında büyük emekleri olan Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’a teşekkür ediyoruz. Spor Bakanının Pazarlı olması Pazarlı gençler için büyük bir şanstır.” dedi. 

furkannamli.jpg

Gençlik kolları başkanı Furkan Namlı da yaptığı konuşmada, “AK Parti Teşkilatı en geniş gençlik organizasyonu bünyesinde barındıran her zaman gencin sesine sözüne önem veren bir teşkilat olmuştur. Bizler de yerelde gençlerimize arkadaş, abi, kardeş olma mücadelesi veriyoruz. Gençlerin talep ve projelerini siyasilere aktararak hayata geçirmenin yanı sıra, zaman zaman bizzat kendilerini bu tarz programlarla buluşturarak, gençlerin de yörenin yönetiminde söz hakkı olduğunu hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu program bizim ilk programımız değil. Ya da seçim var diye yaptığımız bir çalışma da değil. Daha öncekilerden tek farkı, adayımız ile birlikte program yapmamızdır. Bunun altını çizmekte fayda görüyorum.” ifadelerini kullandı.

harunmertoglu1.jpg

Rize Milletvekili Harun Mertoğlu ise “Bütün katılan gençlere teşekkür ediyorum. Sizler bizim umudumuz, çalışma hevesimizsiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bütün çabaları sizler içindir. Bütün umudu da siz gençlerdedir. Kısaca özetlemek gerekirse kimimizin bazen şu an için ne gerek var diye bildiğimiz teknoloji, silah sanayi, uzay ve ARGE yatırımları. Hepsi siz gençlerin bu ülkeyi yönettiği bu ülkede ticaret ettiği bu ülkede çalıştığı ve yaşadığı gelecek dönemlerde daha özgür daha bağımsız ve daha çağdaş bir toplum olarak ömür sürebilmeniz adına verilen mücadelelerdir. Yerel yatırımlarımızın gençlik adına olanlarından ilçe başkanımız bahsetti. Yeni yatırımlardan da belediye başkan adayımız bahsedecektir. Hepsi sizin olacak olan bu çalışmalarda ben Rize vekiliniz olarak elimden gelen her şeyin en iyisini yapacağıma burada siz Pazarlı gençlerin huzurunda bir kere daha söz veriyorum.” dedi. 

ekrem2-002.jpg

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç selamlama konuşmanın ardından gençlere hâlihazırda olan projelerden bilgiler verdi.

ekrem5-002.jpg

Kılıç, gençlerin sosyal donatıların inşası ile hem daha yaşanabilir sosyal bir ilçe hem de özellikle istihdam noktasında büyük bir açılım gerçekleşeceğine vurgu yaparak, “Gelin hep beraber projelerimizi değerlendirelim. Öncelikle ne var? Öncelikle daha yaşanabilir bir Pazar. Açık ve kapalı alanları, sosyal tesisleri, eğlence ve spor donatılarıyla içinde gönlünüzce vakit geçirebileceğiniz bir Pazar. Peki, biz bu Pazar’ı oluştururken ortaya ne çıkıyor? Büyük bir iş potansiyeli istihdam. Hâlihazırda bulunan ve Kız Kulesi’nde planladığımız kafeler, şehrin temizliği, düzeni ve güvenliği için planladığımız yatırımlar, bunlar öncelikle belediye bünyesinde bir istihdam oluşturacaktır. Ardından arazi tahsisi tamamlanan Kirazlık kongre merkezi ve otel projemiz yine orada da istihdam alanı oluşturmuş olacağız. Düşünün bu denli büyük bir yatırımda 12 ay çalışacak bir kongre otelinde kaç gencimiz, bayanımız işe ihtiyacı olan insanımız, iş sahibi olacaktır. Keza kentsel dönüşümün sahil bandında yeşil alan önündeki dükkânların hemen hepsini sosyal tesisler, kafeler olarak planladık. Bunun da özel iştirak ve istihdam oluşturacağı bir gerçektir. Bu gelişmeler çerçevesinde Pazar’ımızda diğer özel iştikakların özellikle turizm alanında zamanla büyüceğini hepiniz tahmin edebiliyorsunuzdur. Zaten yapılanların hepsi sizin ama bunun yanında bizim projelerimizin hepsinin içinde gençlere hanımlara Pazar’da yaşama olanağı sağlayan 100’lerce iş imkânının da olduğunu özellikle belirtmek isterim." dedi.

ekrem1-003.jpg

Oy kaygısıyla boş vaatlerde bulunmadıklarının altını çizen Kılıç, "Kardeşlerim biz sizlerle hedeflerimizi paylaşıyoruz. Kimileri gibi ortaya bir proje koymadan, vizyon olmadan boş açıklamalar altında her önümüze gelene sırf oy versin diye iş vaadinde bulunmuyoruz. Gençler, demem o ki kimsenin boş vaatleriyle vakit kaybetmeyin. Bireysel gelişiminize önem verin. Kendinizi her gün daha ileri taşımak için mücadele edin. Ne de güzel söylemiş Peygamberimiz: “İki günü denk olan zarardadır” Pazar’ın gelişiminde de bize güvenin." ifadelerini kullandı.

ekrem3-002.jpg

Pazar'da geçen 40 yılda hemen her kesimde hizmet izlerinin kaldığını anlatan AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç, "Bu kadar kısa zamanda elbette birbirimizi tanımamız mümkün değil. Evlerinize döndüğünüz zaman ailelerinize sorun, bizlerin selamlarını iletin. Ben inanıyorum ki hepinizin çevresinde mutlaka ama mutlaka bizi tanıyan, bizimle dost, arkadaş olan birileri çıkacaktır. Çünkü biz 40 yılımızı Pazar’ımıza verdik. Ve biz göreve geldiğimiz zaman, 40 yıldır olduğumuz gibi olacağız. Belediyede randevu olmayacak. İşi olan, istediği an bizimle görüşebilecek. Hele ki fikri, projesi, hayali veya Ekrem abilerinden bir dileği olan genç kardeşim, seninle hep el ele olacağız. Bunlar bizim şahsımızda bir vaat değil, yaşam tarzıdır. Bizim kapımız dün de yarın da 7/24 herkese açıktır.” diye konuştu.

genc4-001.jpg

HABERİN VİDEOSU:

tiklaizle.20130517003413.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
32 Yorum