1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti adaylarını açıklıyor. Son karar Cumartesi!
AK Parti adaylarını açıklıyor. Son karar Cumartesi!

AK Parti adaylarını açıklıyor. Son karar Cumartesi!

AK Parti’nin Rize ilçe belediye başkan adaylarının cumartesi günü açıklanacağı öğrenildi.

A+A-

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti Rize ilçe belediye başkan adaylarının 19 Ocak 2019 Cumartesi günü açıklanacak.

Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonunda Saat 12.00’de düzenlenecek aday tanıtım toplantısında ilçe belediye başkan adayları Ak Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş tarafından açıklanacak.

aday-001.jpg

AK Parti Rize İl Başkanlığından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’nin Rize ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanacağı aday tanıtım programının tarihi belli oldu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Rize’den aday göstereceği ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanacağı aday tanıtım programı AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleştirilecek. Aday tanıtım programı 19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 12.00’da Rize kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
33 Yorum