1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Çamlıhemşin'de Arısoy ile devam
AK Parti Çamlıhemşin'de Arısoy ile devam

AK Parti Çamlıhemşin'de Arısoy ile devam

Çamlıhemşin'de 4. Olağan Genel Kurulu'nu yapan AK Parti, mevcut başkan Yusuf Arısoy ile yola devam kararı aldı.

A+A-

AK Parti Çamlıhemşin 4. olağan ilçe kongresi yapıldı.

Kongreye AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Artvin Milletvekili ve aynı zamanda  İl Koordinatör Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve bazı il yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Yusuf Arısoy yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

İlçe Başkanı Yusuf Arısoy delegelere teşekkür ederek, AK Parti kadrolarında görev almanın bir şeref olduğunu söyledi.

akp1.20111127002050.jpg

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, hiç bir zaman milletin başını yere eğdirmediklerini belirterek, ''Dünyanın iftiharla izlediği başbakanımızın liderliğinde, ustalık döneminde de bu milletin başı dik olacak. Türkiye, dünya devletleri arasında hak ettiği yeri alana kadar gayretli çalışmalarımız devam ediyor ve etmeye de devam edecek.” ifadelerini kullandı.

akp2.20111127002132.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise, çalışmalarını teşkilattan aldıkları güçle sürdürdüklerini belirterek, ''2002 yılından bu yana geldiğimiz noktayı halkımız ve bütün dünya açık bir şekilde takip ediyor ve de takdir ediyor. Cumhurbaşkanımız 23 yıl sonra Türkiye'yi temsilen İngiltere kraliyet yönetimin davetlisi olarak gitti. Yüz yıl önce İngiltere bizim Ortadoğu’dan çıkmamızı isterken, yüzyıl sonra AK Parti iktidarının ortaya koymuş olduğu çalışmalar, deneyimler ve istikrar sonucu en üst düzey protokol ile karşılandı. Ortadoğu Türkiyesiz olmaz. Türkiye Ortadoğu'ya girerek bölgenin dengesini ancak sağlayabilir takdirnamelerini sunmuşlardır.'' dedi.

akp3.jpg

Son olarak konuşan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, bu zamana kadar ilçe teşkilatlarında görev alan partililere teşekkür ederek, yeniden ilçe başkanlığına seçilen Yusuf Arısoy ve yönetimine başarılar diledi.

Protokol konuşmalarının ardından aday yönetimin tanıtımı yapıldı. Daha sonra oylama işlemine geçilerek tek liste olarak kongreye giren Yusuf Arısoy AK Parti Çamlıhemşin ilçe başkanı oldu. Arısoy’un yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Ömer Altun, Cemil Kus, Ali Çamkerten, Zeynep Çorbacı, Ahmet Yılmaz, Bülent İsmailoğlu, Derya Kuyumcu, Mehmet Kestioğlu, Kadir Kurkut, Faruk Bademoğlu, Ahmet Günba, Mustafa Kadıoğlu, Ahmet Kalay ve Haydar Kesimal.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum