1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Kılıç'tan net mesaj
AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Kılıç'tan net mesaj

AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Kılıç'tan net mesaj

"40 gündür değil 40 yıldır vatandaşın yanındayız" diyen AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç, "evimizin de gönlümüzün de belediyenin kapıları da her daim şartsız, bugün olduğu gibi yarın da sonuna kadar açık olacak" dedi.

A+A-

Süreçle ilgili bilgi veren AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç, "Bulunduğum görevler; Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Kurucu Başkanlığı, Pazar Kuran-ı Kerim ve Cami Hizmetleri Eğitim ve Kültür Derneği Başkan Vekilliği, Rize-Artvin Bölge Birliği Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği yönetim kurulu üyeliği, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, Pazar Muhtarlar Derneği Başkanlığı, Anavatan Partisi Pazar İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2009 yılından bu yana Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yapmaktayım." dedi.

ekrem01-001.jpg

Pazar'a hizmet için yola çıktıklarının altını çizen Kılıç, şunları söyledi: "Aday adaylığı süresince siz değerli hemşehrilerinin oluşturduğu kamuoyu desteğiyle ve teşkilat mensuplarımızın olurlarıyla belediye başkan adaylığı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından şahsıma tevdi edilmiştir. Kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Yaptığım bu çalışmalar esnasında her zaman insan odaklı oldum. Esnaf, bürokrasi ve iş dünyasına verdiğimiz hizmetlerin yanında yanımıza gelen herkese hiçbir görüş ayrımı yapmadan destek vermek için mücadele ettim. Pazar’a fayda sağlamayı düstur edinmiş bir kardeşiniz olarak gücüm yettiğinde her an sizlerin yanında olmaya çalıştım. Şimdi idarecilik birikimlerimizi de belediyemize aktararak Pazar’ımızı daha ileriye götürmeyi amaçlıyorum. Yapılanların yanında Pazar’ımızın eksiklerinin de ihtiyaçlarının da farkındayız. Bu bilinçle yola çıkarak, iktidar gücünü de arkamıza alarak Pazar’ımıza gereken hizmetleri vereceğiz. Allah’ın izni sizlerin destekleriyle başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Hatırlatmakta fayda görüyorum; siz değerli hemşehrilerimize, evimizin de gönlümüzün de belediyenin kapıları da her daim şartsız, bugün olduğu gibi yarın da sonuna kadar açık olacaktır. Sözün özü biz 40 gündür değil 40 yıldır yanınızdayız. Bugüne kadar yapmış olduğum hizmetler, bundan sonra yapacağımın teminatıdır. Her zaman olduğu gibi; dün, bugün ve yarın da hemşerilerimizle beraber olmaya, Pazar’ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız." 

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
26 Yorum