1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Pazar Belediyesi için ilk kadın başvuru
AK Parti Pazar Belediyesi için ilk kadın başvuru

AK Parti Pazar Belediyesi için ilk kadın başvuru

Pazar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de başvurular devam ederken ilk kadın aday adayı müracaatta bulundu

A+A-

AK Parti'den Pazar Belediye Başkan aday adaylığı için Gönül Bal başvurusunu yaptı.

Daha önce 5 aday adayının müracaatta bulunduğu Pazar AK Parti'de bu kez bir kadın aday adayı başvuruda bulundu.

“Rize’nin incisi güzel ilçemiz Pazar’a bir kadın eli değmesini düşünerek aday adaylığına başvurdum" diyen Bal’ın başvuru dilekçesini AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir teslim aldı ve başarılar diledi.

gonulbal.jpg

GÖNÜL BAL ÖZGEÇMİŞİ
1977yılında Rize Pazar'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Pazar’da tamamlayan Bal, RTEÜ Pazar Meslek Yüksekokulu Organik Tarım bölümünden 2016 yılında mezun oldu. 2002-2009 Yılları arasında Rize-Pazar AK Parti Kadın Kolları yönetimlerinde görev aldı.2009-2020 yılları arasında Kadın kolları Başkanı olarak görevine devam etti. 2019-2023 yılları arasında   AK Parti Pazar İlçe yönetimi ana kademe kadrolarında görev aldı ve Sosyal Politikalar- İlçe sekreterliği birim Başkanlığında görevlendirildi. Ayrıca 2014-2019 yılları arasında Pazar Belediye Başkanlığı meclis üyeliği ve daimi encümenlik görevlerini yaptı. Meclis üyeliği döneminde ‘’Aramıza Hoş geldin Bebek’’ adlı projenin sahibi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
33 Yorum