1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Pazar İlçe Başkanlığına Adem Yıldız atandı
AK Parti Pazar İlçe Başkanlığına Adem Yıldız atandı

AK Parti Pazar İlçe Başkanlığına Adem Yıldız atandı

AK Parti'nin Pazar ilçesinde yeni ilçe başkanı Adem Yıldız oldu. Ankara'ya çağrılan Yıldız, mazbatasını aldı.

A+A-

AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı görevi Adem Yıldız’a verildi.

adem3-001.jpg

2001 yılında Pazar AK Parti kurucu üyeliği, ilçe başkan yardımcılığı, 2006 yılında siyasi ve hukuki işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı, 2006 Aralık ayından 2013 Ekim ayına kadar iki dönem Pazar ilçe başkanlığı, 2014 yılından itibaren Rize il yönetim kurulu üyeliği, seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı, Fındıklı ve Ardeşen ilçe koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Adem Yıldız, son olarak AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapıyordu.

ademy-001.jpg

Yıldız, bu sabah Ankara’ya giderek AK Parti Genel Merkezi’nde Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın da katıldığı törenle mazbatasını Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den teslim aldı.

adem1-002.jpg

Yıldız, kendisine tevdi edilen görevin sorumluluğu içerisinde çalışacağını ifade ederek, “Zaman kısa, görev büyük. Önümüzde yerel seçim var. Her günümüzü saniye saniye hesap ederek boşluk vermeden hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Pazar için ilk günkü heyecanla el ele vereceğiz ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ademyildiz-002.jpg

ARDEŞEN TERZİ İLE DEVAM

mustafa-001.jpg

Bu arada Ardeşen ilçe başkanlığına da siyasi ve hukuki işler başkanı Mustafa Terzi atandı. Terzi de mazbatasını Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den teslim aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
45 Yorum