1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Pazar'da seçime hazır
AK Parti Pazar'da seçime hazır

AK Parti Pazar'da seçime hazır

Erken seçim siyaseti ısındırdı. AK Parti Pazar İlçe Teşkilatı, Öğretmenevi'nde düzenlenen geniş katılımlı toplantıyla seçim startını verdi.

A+A-

AK Parti Pazar ilçe başkanlığı seçimin yaklaşması ile partide görev yapan ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle ile köy başkanları ve önceden görev yapmış tüm yöneticilerle bir araya gelerek istişare toplantıları düzenlemeye devam ediyor.

ak10-002.jpg

Pazar Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantı, gençlik ve kadın kolları başkanlarının selamlama konuşmaları, ardından da Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın teşekkür konuşması il devam etti. 

ak9-003.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce ise yaptığı konuşmada, seçimlere girdikleri 2002 yılından bugüne kadar tüm sandıklardan başarıyla çıkmış bir AK Parti iktidarının temsilcileri olarak, her gün daha büyük bir heyecan ve şevk ile çalıştıklarını ifade ederek, “Milletimizin bize olan güveni tamdır. Böyle bir iktidarın olması ülkemizin gelişmesi, bölgede güçlü bir ülke olması, dünya ülkelerine diklenmeden dik durması, savunma sanayinde milli üretime geçmemiz, kısacası; gücümüze güç katmamız bizi her zaman emir kulu ve her dediğini yaptırabileceğini zanneden diş güçleri çok rahatsız ettiği gibi içerdeki işbirlikçilerini de topyekûn harekete geçirmiştir. Bu hareketlenmeler 15 Temmuz darbe girişimi ile son safhaya gelmiş eyleme geçilmiş fakat Türk milleti olarak hepimizin bu güçlere karşı vermiş olduğumuz mücadele sonunda emellerine ulaşamamışlardır. Şimdi de çeşitli senaryolar yazılarak ülkemizi kalkınma ve güçlü Türkiye olma yolundan saptırmak istemektedirler. AK Parti ailesi olarak her seçimden nasıl başarı ile çıktıysak, ülkemiz için çok önemli olan bu seçimden de başarılı olarak çıkacağımıza inancım tamdır.” dedi.

ak8-003.jpg

 Pazar AK Parti teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını da kaydeden İnce, “Bizler yönetime geldikten sonra 3 senede 4. seçimizi yapacağız. Şahsım ve yönetim kurulumuzun sizlere ve Pazar halkına güveni tamdır. Teşkilat olarak hiçbir zaman, her dönem iktidar olan siyaset baronlarına ve kendilerini AK Parti’nin üstünde gören, ben olmazsam AK Parti yok diyen kişilere taviz vermedik, vermeyeceğiz. Yapılacak olan seçim AK Parti, MHP ittifakının karşısında, ülkemizdeki tüm siyası partiler ve diş güçlerin ittifakı ile yapılacaktır. Bir Rizeli olan Cumhurbaşkanımızın karşısında dünya birleşmiş; nasıl yok edeceklerinin hesaplarını yapmaktadır. Bunu herkes bilmeli ki Cumhurbaşkanımızı bu güçlere yedirtmeyeceğiz ve bize yakışanı yaparak Rizeliler olarak sahip çıkacağız. Pazar ilçemizde tüm katmanları ile birlik içinde olarak bu seçimimizi de iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyorum. Pazar halkı her daim yakışanı yapmıştır, yine yapacaktır. Hep birlikte, güçlü olduğumuzun farkındayız. Birliğimizi bozmak isteyen, aramıza fitne fesat sokmak isteyenler, kendilerini halkın üstünde görenler, kendilerini; Pazar, biz olmazsak olmaz görenler olabilir. Bunlarla teşkilat olarak muhatap olmadan AK Partililer olarak gönül birliği ve dava bilinci ile seçim kampanyamızı birlikte yürüyeceğiz. Seçim kampanyası boyunca bizden önce görev alarak bu davaya hizmet etmiş tecrübeli arkadaşlarımızı da sürece katarak gücümüze güç katacağız. Teşkilatlarımızda görev yapmış tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Durmak yok yola devam diyorum. Saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

ak7-005.jpg

ak6-006.jpg

ak5-006.jpg

ak4-007.jpg

ak3-007.jpg

ak1-008.jpg

ak2-007.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum