1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Pazar'da Yıldız ile güven tazeledi
AK Parti Pazar'da Yıldız ile güven tazeledi

AK Parti Pazar'da Yıldız ile güven tazeledi

AK Parti Pazar İlçe 7. Olağan Genel Kurulunda tek liste ile yapılan seçimlerde mevcut başkan Adem Yıldız yeniden başkan seçildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
AK Parti Pazar İlçe Kongresi Pazar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen'in yaptığı kongreye AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da iştirak etti.

Divan Başkanlığı, adaylık için verilen 2 listeden birinin, yeterlilik taşımadığı gerekçesiyle başvurusunu reddetti.

adem.jpg

Mevcut Başkan Adem Yıldız'ın listesi, yapılan seçim sonrası, 401 delegesi bulunan ve kongreye katılanlardan 255'inin oyuyla yeniden göreve seçildi.

lst1.jpg

ishakalaim.jpg

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim kongrede yaptığı konuşmada, “Kongrelerimiz bitiş değil yeni bir başlangıçtır. Dolayısıyla görevi devredecek arkadaşlarımız için dinlenmek yok, kenara çekilip oturmak yok. Görevi devralacak arkadaşlarımıza bilgi, birikimlerinden ve deneyimlerinden tecrübelerinden istifade etme imkanını sunacaklar. AK Partide bu böyledir zaten. AK Parti’de nerde bir eksiklik varsa hep beraber oraya odaklanmasını bilen bir aile anlayışı ve kardeşlik hukuku vardır. AK Parti ilkeli duruşuyla ben sen demeden sadece hizmete odaklanarak yolculuğuna devam eden bir ailedir.  Görevi devredecek arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Fakat durmak yok. Görevi devralacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Ben sen o demeden hummalı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirecekler.” dedi.

askn.jpg

Kongrede konuşan AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da şunları söyledi: “Pandemi sürecinde ülkemiz Cumhurbaşkanımız önderliğinde Türkiye’nin ne kadar güçlü bir sağlık alt yapısına sahip olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Diğer ülkelerde pandemi sürecinde yaşananları görüyoruz. Bugün Amerika’da  paranız yoksa sizi hastaneye almıyorlar. Peki, bizim ülkemizde durum ne? Sizi tedavi eden, bakan güçlü bir devlet var.  Bu zor dönemde açılan hastaneleri  gördünüz. Başakşehir  Hastanesi, Okmeydanı  Hastanesi, hem Sancaktepe de hem de Atatürk Havalimanında açılan hastaneler. Tüm dünya ülkemize bu süreçte gıpta ile baktı. Ama bunlar yetmez bizim üzerimize de büyük görev düşüyor sağlık bakanlığımızın açıkladığı kurallara uymalıyız. Bu süreçte NATO üyesi ülkelere Türkiye yardım gönderdi. Bu ne demek? Güçlü Türkiye demek. Hamdolsun, bizi bu noktalara getiren AK Parti iktidarlarına ve sizlere şükranlarımı sunuyorum. Güçlü olmak için bu teşkilatların çalışması çok önemli. Teşkilatlarımız bu davanın en önemli gücüdür.  Cuma günü doğalgaz rezervi açıklandı. Bu daha başlangıç. Daha öncesinde bu araştırmaları yapamıyorduk. Diğer ülkelerin şirketlerine muhtaçtık. Ne yaptık. Milli enerji  hamlesiyle  sondaj gemilerini ülkemize kazandırdık ve fatih gemisi tuna 1 kuyusunda doğalgaz rezervi buldu. Bazıları bunu sindiremiyor. Bakın bu süreçte cari açığın ne kadar azalacağını hep beraber göreceğiz.  Artık Türkiye lig değiştirmiştir.  Doğu Akdeniz’de olanları takip ediyorsunuz. Bunlar niye? Bu ülkenin önünü kesmek için. Fakat Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ‘bizim kimsenin hakkında, toprağında gözümüz yok ama kendi hakkımızı da kimseye yedirtmeyiz.’ Artık Türkiye’nin önünde çok daha büyük projeler var. İşte bütün bunlar ülkesini seven, milletiyle dertlenen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde oluyor. Teşkilatımız çalışıyor belediyelerimiz çalışıyor milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz."

sln.jpg

Kongreye, İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Rize eski Milletvekili Hikmet Ayar, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili ile davetli katıldı.

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
53 Yorum