1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti Rize İl Başkanı Avcı, aday adaylığını açıkladı
AK Parti Rize İl Başkanı Avcı, aday adaylığını açıkladı

AK Parti Rize İl Başkanı Avcı, aday adaylığını açıkladı

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

A+A-

 AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı toplantı salonunda il yönetim kurulu üyeleri ve partililerle düzenlediği basın toplantısında, çok heyecanlı bir günü yaşadığını söyledi.

avc.jpg

Çok karmaşık duygular içinde olduğunu ifade eden Avcı, "Bir taraftan 3,5 yıldır yaptığım ve çeşitli başarılara imza attığımız il başkanlığı görevinin bahtiyarlığını yaşıyorum. Diğer taraftan da kardeş ve dava arkadaşı olduğumuz ve birlikte çalıştığımız yol arkadaşlarımla bir yol ayrımına gelmenin de üzüntüsünü yaşamaktayım." dedi.

ak7-004.jpg

Avcı, bundan sonra da dava ve partisi için çalışmaya devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti: "9 yıldır bu teşkilatın içerisinde görev yapıyorum. 3,5 yıldır onur ve gururla sürdürdüğüm AK Parti Rize İl Başkanlığı görevimden ayrılıp Rize milletvekili aday adayı olmak üzere karar verdim ve yola çıkmış bulunuyorum. Bu kararımızda en büyük faktörün teşkilat ve yol arkadaşlarımızın ve hemşehrilerimizin verdiği cesaretin altını çiziyorum. partimiz uygun görür ve bizi aday gösterir ve hemşehrilerimiz de seçerse inşallah yine Rizeli hemşehrilerimizle birlikte ilimizin kalkınması ve ilerlemesi için ele ele verip yolumuza devam edeceğiz."

ak6-005.jpg

ak5-005.jpg

ak4-006.jpg

ak1-007.jpg

ak2-006.jpg

ak3-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum
İlgili Haberler