1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti'de liste belli oldu
Ak Parti'de liste belli oldu

Ak Parti'de liste belli oldu

Ak Parti Rize’den birinci sıraya Ali Bayramoğlu, ikinci sıraya Lütfü Çırakoğlu ve üçüncü sıraya da Hasan Karal’ı koydu.

A+A-

Ak Parti YSK'ya verdiği listede Rize'den birinci sıraya Ali Bayramoğlu'nu koyarken ikinci sıradan Lütfü Çırakoğlu ve üçüncü sıradan da Hasan Karal'ı aday gösterdi.
Teşkilat temayül yoklamasında birinci sırayı Lütfü Çırakoğlu, ikinci sırayı da Hasan Karal almıştı. Böylece Genel Merkez temayül yoklamasına uyarken ilk sıradaki tercih hakkını Bayramoğlu'ndan yana kullanmış oldu.
Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer yaptığı açıklamada adaylarının belli olduğunu söyledi. Katmer, birinci sıradan Ali Bayramoğlu, ikinci sıradan Dr. Lütfü Çırakoğlu ve üçüncü sıradan da Hasan Karal’ın Rize’den aday gösterildiklerini belirterek, “İlimize hayırlı olsun. Biz mevcut aday adaylarımızdan ve Milletvekillerimizden aday gösterileceğini beklerken birinci sırada Ali Bayramoğlu'nun aday gösterilmesi sürpriz oldu. Cuma günü sahaya çıkıyoruz. Rize'yi 3–0 yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum