1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti'den gövde gösterisi
Ak Parti'den gövde gösterisi

Ak Parti'den gövde gösterisi

Ak Parti Rize Milletvekili adayları, Belediye Başkanı Bakırcı, M.Vekili A.Kadir Kart ve İl Başkanı Katmer'in katıldığı toplantı gövde gösterisine dönüştü.

A+A-

Mustafa BAYRAK & Dilek ASLAN
Ak Parti Rize Milletvekili adayları Ali Bayramoğlu, Lütfü Çırakoğlu, Hasan Karal, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yeniden aday gösterilmeyen Rize Milletvekili A.Kadir Kart ve Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer Yakamoz Restoran’da adeta gövde gösterisi yaparak birlik mesajı verdiler.
İlk konuşmayı yapan AK Parti Rize Milletvekili Abdülkadir Kart, 4,5 yıl Rize halkıyla dolu dolu bir yolculuk yaptığını ifade ederek, “Gerçekten güzel şeyler yaptık. 22 Temmuz’da kaptanlıktan ayrılıp görevimize mürettebat olarak devam edeceğiz. Kaptanlığı bu üç arkadaşa bırakacağız” dedi. Kart konuşmasına çay kaçakçılığını sona erdirecek “Çay ihtisas gümrüğünün” Rize’de kurulacağını da söyleyerek, “Biz bir yıldır çay ihtisas gümrüğü projesi üzerinde çalışıyoruz. Kararname birkaç gün içerisinde çıkacak. Bundan sonra Türkiye’ye girecek çaylar İstanbul ve Rize gümrüğünden geçecek. Buralarda çayın kalitesini bilen elemanlar koyacağız. Böylece kaçak çayın ülkemize girmesini engelleyeceğiz” dedi.
A.Kadir Kart'ın ardından bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, güçlü bir teşkilata sahip olan Ak Parti’nin seçim çalışmalarında boşluğa yer vermeden kendini anlatacağını belirterek, “Benden önce 8 yıl belediye başkanlığı yapan Hızır Hop’un 3,5 yılda yaptıklarının 2 katını bu kısa dönemde yaptım. Bunun tersini söyleyen olursa kendimi şurada asarım. Biz yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Mesut Yılmaz geldi. Kendisini seviyoruz ancak biz burada otoriteyiz. Otoritemizi kullanacağız. Bizden hizmet alacaklar ve başkalarının posterlerini asacaklara izin veremeyiz. Boşluk bırakmadan herkese kendimizi anlatmalıyız.” Diye konuştu.

Ak Parti Rize 1. sıra milletvekili adayı Ali Bayramoğlu da yaptığı konuşmada, “Yalan ifade ve iftiralarla halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Rize’de hala dedikodularla siyaset yapılıyor. Kahvehanelerde entrika kurup işi kişisel noktalara çekmeye çalışanlar var.” dedi.
2. sıra adayı Dr. Lütfü Çırakoğlu da yaptığı konuşmada halkın desteğini açıktan beklediklerini ifade ederek, “Burada hizmeti veren ile laf üretenin çok iyi ayırt edilmesi gerekiyor. Bizler Rize’de hizmete öncülük etmeye talibiz. Siyaset sadece rakibini kötülemek olmamalı. Ne yapacağını veya ne yapabileceğini de açıkça ortaya koymak gerekiyor. Halkımızdan hizmete destek çıkmalarını bekliyoruz. Biz hizmet götürürken, sadece laf üreten başka partilerin afişlerini evlerine asanların da bu söylediklerimizi çok iyi değerlendirmelerini isteriz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum