1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Partili kadınlar seçim startı verdi
Ak Partili kadınlar seçim startı verdi

Ak Partili kadınlar seçim startı verdi

Pazar'da Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Melahat Taşpınar'ında katıldığı köy ve mahalle gezileri sıklaştırılarak seçim çalışmalarına hız verildi.

A+A-

Pazar Ak Parti Kadın Kolları başkanı Sabriye Bayar ve İl Kadın Kolları başkanı Melahat Taşpınar ile yönetim kurulu üyeleri Pazar Kirazlık mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundular.
Rize İl Kadın kolları Başkanı Melahat Taşpınar ile Pazar İlçesi Ak Parti Kadın kolları Başkanı Sabriye Bayar yaptıkları açıklamada seçimlerin öne alınma ihtimaline karşı çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek,

“Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra Genel seçimlerin öne alınması ihtimaline karşı İlimize bağlı ilçelerde yapmış olduğumuz gezilerden birini de Pazar’da gerçekleştiriyoruz. Bu gezilerimiz daha çok mahalleler ve köyleri kapsamaktadır. Bugün Kirazlık mahallesinde yapmış olduğumuz ev ziyaretlerinde Ev kadını kardeşlerimizin sorunlarını dinledik. İl Başkanlığına rapor edeceğiz. İlçe kadın teşkilatının çalışmalarını yakından görmek istedik. Kendilerinin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Pazar ilçesi teşkilatımızın başarılı çalışmalarını tüm ilçelerde anlatıyoruz. Bu gezilerimiz sık sık devam edecek.” Dedi. (Abdullah UZUN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum