1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Partili Vekiller ilçelerde
AK Partili Vekiller ilçelerde

AK Partili Vekiller ilçelerde

AK Parti Rize milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu, Çamlıhemşin ve Fındıklı ilçelerini ziyaret etti.

A+A-

Çamlıhemşin Belediyesini ziyaret eden milletvekilleri Bayramoğlu ve Çırakoğlu, Belediye Başkanı Metin Kesimal'dan belediyenin sorunları ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldı.
Ardından Fındıklı ilçesine giden milletvekilleri, burada da Belediye Başkanı Adnan Özbalaban ile ilçenin sorunlarıyla ilgili görüştü.
Ali Bayramoğlu, bütün ilçeleri ve belediyeleri ziyaret ederek birçok konuyu yerinde tahlil etme fırsatı bulduklarını belirterek, şunları söyledi: ''Öncelikle belediyelerimizin mevcut durumunu görmeye, birlik, beraberlik ve koordinasyonlu bir şekilde neler yapabileceğimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Böylece borç ve yatırım yapılarını öğrenerek yapılabilecekler konusunda bilgi sahibi oluyoruz. Bunun için her kademedeki insanımıza sorumluluklar düşüyor. Bu sorumlulukları beraberlik içinde yerine getirirsek Rize'yi istenilen düzeye kısa zamanda taşımayı başarırız.''
Çırakoğlu ise artık Türkiye'de kamplaşmayı çağrıştıracak, hizmette ayrımcılık yapacak bir zihniyetin kalmadığını kaydederek, ''Türkiye'nin her tarafında ihtiyaçlara ve nüfusa göre hizmet yapılacağı yönünde başbakanımızın talimatı var. Biz de idari makamlardan ve belediyelerimizden sorunlarıyla ilgili brifing alıyoruz. Bu bilgiler ışığında hizmeti Rize'nin her köyüne ayrım yapmadan ulaştırmanın gayreti içindeyiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum